Cursus Online Bankieren

Tijdens de cursus leggen wij u uit hoe u op een veilige manier inlogt, hoe u de bij- en afschrijvingen van uw rekening bekijkt en welke andere bankzaken u kunt regelen. Daarnaast is er volop gelegenheid om uw eigen vragen te stellen.

U kunt de cursus alleen volgen of met 1 á 2 andere personen. De cursus duurt 45 min - 60 min. Op het inschrijfformulier onder aan de pagina kunt u aangeven met hoeveel personen u komt en of u een cursus internetbankieren (laptop) of mobielbankieren (tablet/telefoon) wilt volgen. Deelname is kosteloos.

Locaties

De cursus bieden wij aan op één van onze kantoren*

ZutphenNieuwstad 1
LochemMarkt 14
GroenloOude Winterswijkseweg 1
WinterswijkBurgemeester Bosmastraat 41
AaltenHofstraat 6

Kijk op het inschrijfformulier voor de beschikbare data en tijden.

* Bent u niet in staat om naar kantoor te komen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op om samen met u te zoeken naar een alternatieve locatie.

Wat vragen we van u?

* Kiest u voor een cursus internetbankieren en heeft u een laptop? Neemt u deze dan mee naar de cursus. Heeft u geen laptop maar een vaste computer? Dan zorgen wij voor een laptop op ons kantoor.
* Kiest u voor de cursus mobielbankieren op tablet/mobiele telefoon? Neemt u dan uw tablet of mobiele telefoon mee. Wij gaan er van uit dat u de Rabo Bankieren App al op uw iPad/tablet heeft geïnstalleerd. Is dat niet het geval? Neem dan het wachtwoord mee voor uw iPad of tablet waarmee u apps kunt installeren.

LET OP: Heeft u nog geen ervaring met een computer of tablet? Dan is deze cursus minder geschikt voor u. Wij adviseren u dan eens te informeren naar een basis computercursus bij u in de buurt. In de regio zijn verschillende mogelijkheden in buurt- en dorpshuizen.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven