Een nieuw team Verzekeren Zakelijk

Verzekeren

De teams Verzekeren van de Rabobanken in de Achterhoek zijn een nauwe samenwerking met elkaar aangegaan. Dat is goed nieuws voor u als ondernemer. Want door het bundelen van de krachten staat er een groot deskundig verzekeringsteam voor u klaar, met risicospecialisten.

Maak kennis met onze risicospecialisten

Advies op maat

Uw onderneming is constant in beweging en zo ook uw verzekeringsbehoefte. Die kan bovendien veranderen door nieuw beleid van de overheid of door andere regelgeving. Wij houden voor u de vinger aan de pols en checken regelmatig samen met u of uw preventiemaatregelen en verzekeringen nog toereikend zijn. Daarnaast gaan wij graag met u in gesprek over hoe u de operationele risico’s die u loopt als ondernemer kunt verkleinen. Onze risicospecialisten volgen samen met uw accountmanager de ontwikkelingen in uw branche en kennen uw bedrijf. Wij helpen u graag met gedegen advies, oplossingen op maat en solide bedrijfsverzekeringen, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

Contact

In de Achterhoek werkt het team Verzekeren samen om uw klantvragen te beantwoorden. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons telefonisch bereiken via (0544) 47 45 10 (van 8.00 - 20.00 uur) of via e-mail: verzekeren.noa@rabobank.nl.

verzekeren.noa@rabobank.nl

Heeft u schade?

Het is natuurlijk erg vervelend als u schade hebt. Door rechtstreeks contact met de juiste medewerker, weet u zeker dat uw schade snel en deskundig wordt geregeld.
Voor uw gemak ook deze telefoonnummers nog even op een rij:

  • Bent u verzekerd bij Interpolis, dan kunt u uw schade melden via (013) 580 12 34.
  • Heeft u een verzekeringspolis bij een andere maatschappij, meld dan uw schade via (088) 722 67 28.
  • Bij een complexe of impactvolle schade kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Lees hier meer over onze bedrijfsverzekeringen

Zutphen, 28-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn