Hypotheekadvies waar en wanneer je maar wilt

Agrarische Dagen Someren

Een hypotheek sluit je niet elke dag af. Logisch dus dat je daarover eerst goed advies inwint bij de Rabobank. Maar voor een hypotheekgesprek hoef je niet per se náár de bank. “Wij merken dat klanten steeds vaker behoefte hebben aan flexibiliteit als het gaat om hypotheekadvies” stelt Hypotheek Adviseur René Boks. “Daarom bieden wij hypotheekgesprekken aan waar en wanneer de klant dat wil.”

Flexibel

“Op dit moment vinden de meeste hypotheekgesprekken nog bij ons op de bankkantoren plaats. Voor een groeiend aantal mensen is dat niet ideaal, omdat ze denken gebonden te zijn aan onze openingstijden. Daarom willen we nog maar eens benadrukken dat wij adviesgesprekken voor complexe bankzaken, zoals een woningfinanciering, ook op andere plaatsen en momenten aanbieden. Buiten openingstijden of desgewenst bij de mensen thuis”, aldus Boks. “Wij zijn als Rabobank Noorden Oost-Achterhoek richting klanten flexibel. Wil iemand liever ’s avonds om 20.00 uur een gesprek op een andere locatie? Geen probleem. Wij zijn op allerlei manieren bereikbaar en mobiel. En snel bovendien. Ik regel een hypotheek binnen een week.”

Jullie communiceren tegenwoordig zelfs via mobiel…

“Ook dat. De starters van nu op de woningmarkt zijn anders dan die van 15 jaar geleden. Je ziet dat de jongere generaties het heel gewoon vinden om bijvoorbeeld via WhatsApp te communiceren. Daar spelen wij als Rabobank natuurlijk graag op in.

Rabo Woonweken

Een ander mooi voorbeeld van onze flexibiliteit is onze bereikbaarheid rond de NVM Open Huizen Dag. Waar we vroeger alleen op die bewuste zaterdag geopend waren, zijn onze kantoren nu drie zaterdagen achtereen geopend (gedurende de Rabo Woonweken van 23 september t/m 7 oktober). Dat geeft mensen nog meer gelegenheid om zich goed voor te bereiden op de aankoop van een huis. En zo kan ik nog wel 10 punten bedenken waarom je voor een hypotheek bij de Rabobank moet zijn.”

Waarom een hypotheek bij de Rabobank?

Waarom u een hypotheek bij de Rabobank zou moeten afsluiten, hebben wij in 10 pluspunten voor u op een rij gezet. 

10 pluspunten van een Rabobank hypotheek

20-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn