Lekker Wonen Beurs online editie 7 november 2020

Lekker Wonen Beurs online editie 7 november 2020

Voor de derde keer op rij organiseren initiatiefnemers Rabobank, de Gemeente Doetinchem en Agem samen met hun partners Kruiswerk Achterhoek en Liemers, Zlimthuis, gemeente Oude IJsselstreek en gemeente Montferland, de Lekker Wonen Beurs. Tijdens de beurs krijg je concrete en bruikbare informatie, adviezen en tips op het gebied van woningverbetering. Dit kan gaan om verduurzaming, maar ook om het veiliger of levensloopbestendig maken van jouw woning.

Digitale editie Lekker Wonen Beurs

In 2018 bezochten 800 enthousiaste woningeigenaren de Lekker Wonen Beurs in Doetinchem. Ieder met één heldere missie: het vinden van manieren om van hun huis een nog fijner huis te maken. Dit jaar organiseren we voor de eerste keer een digitale editie van de beurs. Kijkend naar de maatregelen rondom het coronavirus veilig voor jou en voor ons. De online beurs vindt plaats op 7 november.

Schrijf je in voor diverse inspirerende en informatieve webinars

Je hebt deze dag de keus uit 12 inspirerende en informatieve webinars. Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, je woning wilt verduurzamen of dat je kennis wilt opdoen om je woning toekomstbestendig en slim te maken, voor ieder is er wat wils. Schrijf je in voor een webinar of meerdere webinars en tijd(en) naar keuze!

Meer informatie en aanmelden

Doetinchem, 6-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn