Hogere arbeidsproductiviteit? Samen d'ran tijdens de MKB-deal!

MKBdeal

Ben je MKB-ondernemer met 10 tot 100 werknemers en gevestigd in de Achterhoek? Wil je in twee jaar tijd de arbeidsproductiviteit van je bedrijf met minimaal 5% laten stijgen? En wil je hulp van experts en mede-ondernemers? Doe dan mee aan de MKB-deal! Tijdens de MKB-deal gaan we samen d'ran om de arbeidsproductiviteit van jouw bedrijf te verhogen. Door te werken ''aan'' in plaats van ''in'' je bedrijf kunnen belangrijke resultaten worden geboekt. Dit betekent niet alleen een hoger rendement, maar ook een blijvende interessante werkgeverspositie. Hoe gaaf is het om samen met andere ondernemers uit de Achterhoek en ervaren professionals te sparren over jouw business-vraag, waardoor je nieuwe inzichten krijgt, je kennis wordt vergroot en je daarnaast ook je netwerk kunt uitbreiden?

De deal

De Achterhoek is één van de eerste negen regio's waarmee het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een MKB-deal heeft gesloten. Voordat je begint aan de MKB-deal, volgt eerst een individueel gesprek om jouw business-vraag te onderzoeken. De MKB-deal bestaat uit twee fases: In de eerste fase kom je in meerdere sessies bij elkaar met tien collega-ondernemers. Professionals uit het bedrijfsleven ondersteunen deze teams. In deze fase maak je een concreet plan van aanpak ter verbetering van de arbeidsproductiviteit van je bedrijf. In fase twee ga je de verbeteringen doorvoeren met hulp van een procesbegeleider. Je deelt de voortgang met een groep van vijf ondernemers die qua verbeterplan van elkaar kunnen leren. Het eindresultaat is een flinke resultaatverbetering van je bedrijf.

Gaan we samen d'ran?

Inschrijven kan via www.8rhk.nl/mkbdeal. Na je aanmelding, volgt een individueel gesprek om jouw business-vraag te onderzoeken. Daarna plannen we je in voor de volgende groep. Aanmelden kan op elk moment, de MKB-Deal loopt van september 2020 t/m augustus 2022.

Meer informatie

1-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn