Rabo MKB Collegetour

De Rabo MKB Collegetour is speciaal ontwikkeld voor die ondernemer die zich wil laten inspireren en hun kennis willen verbreden op onderwerpen die hem of haar elke dag aangaan.

U krijgt praktische handvatten en na iedere bijeenkomst gaat u geïnspireerd naar huis. Bovendien bouwt u een nieuw netwerk op.

Marketing, trends en ontwikkelingen

De omgeving is een ‘moving target’; in elke periode ziet het perspectief er weer anders uit. U gaat samen een aantal maatschappelijke, bedrijfsmatige en organisatorische trends verkennen. Welke van die trends voor de groep relevant zijn wordt door de groep zelf bepaald.

Innoveer Uzelf: In 6 stappen innovatie

U hoeft geen innovatiemanager of productontwikkelaar te zijn om innovatief te zijn. Innovatie is geen afdeling, het is een mentaliteit. En u kunt deze mentaliteit ook krijgen. Als u innoveert met een stappenplan zoals u deze avond krijgt aangereikt, geeft dat houvast en vergroot het de kans op succes. Er staat u een prachtige innovatiereis te wachten.

Hoe staan we er financieel voor?

In deze bijeenkomst staat finance centraal. Weten we eigenlijk hoe we er voor staan op dit moment en hoe belangrijk is dat om te weten? Welke financiële ratio’s zijn belangrijk en hoe kunnen we deze beïnvloeden?

Strategisch Management, BAM model

Strategisch management betreft het nadenken over wat er op uw bedrijf afkomt in de aankomende maanden en jaren. Met welke uitdagingen krijgt u te maken? En nog belangrijker: hoe gaat u hier mee om? Na een verkenning van de kansen en bedreigingen gaat u in deze masterclass aan de hand van het BAM-model (BedrijfsAnalyseMethode) naar uw eigen organisatie kijken, zodat u betere resultaten kunt boeken.

Data en programma

Data donderdagavonden:
5 april 2018, 26 april 2018, 17 mei 2018 en 24 mei 2018.

Programmatijden:
19.00 uur ontvangst
19.30 uur aanvang programma
22.00 uur einde programma

Vragen en aanmelden:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling bedrijven via 0544-474744 of via bedrijven.noa@rabobank.nl.

Locatie:
Rabobank Noord- en Oost- Achterhoek
Dreef 6
7202 AG Zutphen

Eigen bijdrage:
€ 350,- per persoon/vrij van btw

Meld u hier aan voor de Rabo MKB collegetour

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven