Rabo Ondernemersavonden 2017 ‘Leiderschap in een disruptieve wereld’

fietstocht

We leven in een fascinerende wereld. Ontwrichtende innovaties en nieuwe business modellen maken dat je als ondernemer vandaag de dag scherper dan ooit moet zijn. Maar hoe houd je goed zicht op de buitenwereld? Wat vragen technologische ontwikkelingen van medewerkers? En hoe organiseer je de wendbaarheid die nodig is om te kunnen anticiperen in een snel veranderende omgeving?

6 en 13 november

Op 6 en 13 november a.s. gaan wij samen met u op zoek naar inspirerende antwoorden tijdens de jaarlijkse Rabo Ondernemersavonden in Winterswijk en Zutphen. Het thema dit jaar luidt ‘Leiderschap in een disruptieve wereld’. Directeur Bedrijven Ronald van Wetering: “De toekomst is ontketend. Dankzij de digitale transformatie en voortrazende technologie staan we aan de vooravond van diepgaande veranderingen. De vraag hoe je leiding geeft aan organisaties in een disruptieve wereld is nu actueler dan ooit.”

Friskijker Ruud Veltenaar

Zowel in Winterswijk als in Zutphen wordt dit thema van verschillende kanten belicht door toonaangevende sprekers. Zo zal filosoof, trendwatcher en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar op beide ondernemersavonden zijn frisse visie geven op leiderschap voor de aandienende toekomst. In Winterswijk zal daarnaast rasondernemer Arko van Brakel vertellen hoe u zich kunt voorbereiden op het onvoorspelbare. In Zutphen doet ondernemer Ruud Koornstra er nog een duurzaam schepje bovenop.

Paneldiscussie met ervaren ondernemers

Na de inleidende beschietingen gaan succesvolle klanten van de bank met de sprekers én elkaar in discussie. Zo hoort u uit eerste hand wat leiderschap in disruptieve omgevingen betekent in de dagelijkse praktijk. Hans Willemsen, managing director van Wila in Lochem neemt plaats in het panel in Winterswijk. Hij licht vast een tipje van de sluier op: “Technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit, wat betekent dat methoden in je onderneming eerder moeten worden aangepast. Een mooi voorbeeld is de manier waarop ontwikkelingsteams samenwerken. Waar dat in het verleden altijd heel gestructureerd ging, daar zie ik nu veel meer dynamiek. Jongeren geven er ook blijk van op die manier beter en prettiger te werken. Je zou als ondernemer wel gek zijn als je dat tegenhoudt. Onderken het, laat het los en faciliteer het.”

We besluiten de Rabo Ondernemersavonden met de verkiezing Starter van het jaar. U bent van harte uitgenodigd voor één of beide bijeenkomsten.

Aanmelden

Uw vermogen om leiding te geven in een disruptieve wereld kan het verschil betekenen tussen vooroplopen of achter de feiten aan rennen. Laat u verrassen door nieuwe inzichten en meld u vandaag nog aan voor de Rabo Ondernemersavonden via www.kennisvloer.nl.
Meld u direct aan

20-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn