Rabo Ondernemersavonden 2017 ‘Leiderschap in een disruptieve wereld’

We leven in een fascinerende wereld. Ontwrichtende innovaties en nieuwe business modellen maken dat je als ondernemer vandaag de dag scherper dan ooit moet zijn. Maar hoe houd je goed zicht op de buitenwereld? Wat vragen technologische ontwikkelingen van medewerkers? En hoe organiseer je de wendbaarheid die nodig is om te kunnen anticiperen in een snel veranderende omgeving?

Leiderschap in een disruptieve wereld

Op 6 en 13 november a.s. gaan wij samen met u op zoek naar inspirerende antwoorden tijdens de jaarlijkse Rabo Ondernemersavonden in Winterswijk en Zutphen. Het thema dit jaar luidt ‘Leiderschap in een disruptieve wereld’.

Sprekers Ruud Veltenaar, Ruud Koornstra en Arko van Brakel

Ruud Veltenaar is filosoof, internationaal TEDx-spreker, trendwatcher, bijzonder hoogleraar en een autoriteit op het gebied van innovatief ondernemerschap. Daarnaast heeft hij meer dan 25 jaar ervaring als leider van gerenommeerde bedrijven als McKinsey, Volmac en Wegener.

Ruud Koornstra is een rasondernemer die betrokken was bij de oprichting van televisieproductiemaatschappijen als ID&Dtv (onder meer bekend van ‘Lingo’ en ‘Villa Felderhof’). Sinds 2001 houdt hij zich voornamelijk bezig met de oprichting van duurzame ondernemingen.

Arko van Brakel is een serie-ondernemer. Hij is een van de grondleggers van de eerste commerciële internetprovider van Nederland en was onder meer succesvol in de reclamebranche. Desondanks verloopt zijn ondernemerschap met vallen en opstaan. Sommige start-ups mislukken jammerlijk, terwijl andere een groot succes blijken. Door al deze ervaringen is hij uitgegroeid tot een expert op het gebied van innovaties en leiderschap.

Panelleider Elianne Kuepers

Elianne Kuepers is jounalist en presentator bij RTL Z. Ze studeerde Human Resource Studies aan de Universiteit van Tilburg en Nederlandse taal aan de Universiteit Leiden. Tegenwoordig presenteert ze onder meer het RTL Z nieuws en Moneytalks. Daarvoor werkte ze voor VICE, KRO en Vara (De Wereld Draait Door).

Programma Zutphen - maandag 6 november

19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Leiderschap in een disruptieve omgeving

  • Ruud Veltenaar
  • Ruud Koornstra
  • Klantpanel onder leiding van Elianne Kuepens

21.50 uur Stemronde Rabo Starter van het jaar
22.00 uur Rabo Ondernemersborrel
Locatie: Theater Hanzehof in Zutphen

Programma Winterswijk - maandag 13 november

19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Leiderschap in een disruptieve omgeving

  • Ruud Veltenaar
  • Arko van Brakel
  • Klantpanel onder leiding van Elianne Kuepens

21.50 uur Uitreiking Rabo Starter van het jaar
22.00 uur Rabo Ondernemersborrel
Locatie: Theater de Storm in Winterswijk

Meld u aan voor één of beide avonden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven