Sluiting geldautomaat in Steenderen per 23 februari 2018

Geldautomaat

Op basis van gevoel van onveiligheid van omwonenden hebben wij besloten de geldautomaat aan de Burgemeester Smitstraat 21 in Steenderen per 23 februari te sluiten.

Veiligheid boven alles

Sinds vorig jaar worden banken in toenemende mate getroffen door plofkraken of pogingen daartoe. Dit gaat steeds met grover geschut. De zware explosieven hebben enorme impact op het pand en de omliggende woningen. Om de veiligheid te waarborgen en bewoners hun gevoel van veiligheid terug te geven hebben we besloten de automaat in Steenderen te sluiten. 

Uitgangspunt daarbij is dat de aanwezigheid en beschikbaarheid van contant geld zoveel mogelijk gehandhaafd blijft en de veiligheid van omwonenden wordt gewaarborgd.

Alternatieven

In overleg met de Coop Steenderen Aalderink is er een passend alternatief gevonden. De Coop Steenderen Aalderink heeft een geldautomaat in de winkel. De winkel is zeven dagen per week geopend en per dag kan er € 250,00 worden opgenomen.

Indien u beperkt bent in uw mobiliteit dan kunt u gebruik maken van de Rabo Geld Express. Dit is een geldservice waarbij contant geld thuisbezorgd kan worden.

Communicatie

Onze klanten in de omgeving van Steenderen zijn per brief op de hoogte gebracht. Daarnaast is er op 19 februari een nieuwsbericht verschenen in het Contact. Bij de geldautomaat is een affiche geplaatst met de mededeling dat de geldautomaat per 23 februari gaat sluiten en dat de gebruikers geld kunnen opnemen met de Coop Steenderen Aalderink.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. We vinden samen met u een oplossing en beantwoorden uw vragen graag. U kunt contact opnemen met Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek via (0544) 47 47 47 of via info.noa@rabobank.nl.

Zutphen, 20-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn