Wordt uw kindje ‘Baby van de Maand’?

Heeft u een kindje gekregen? Allereerst gefeliciteerd met uw kleine wonder. Echt een moment waarop u de tijd het liefst even stil zou willen zetten. Daarom is het juist in deze periode zo bijzonder om een fotoreportage van uw baby te laten maken. Open een (spaar)rekening en maak kans op een professionele fotoshoot van de baby bij u thuis!

Deze fotoshoot wordt gedaan door:
The precious moments in Zutphen
of
Jorieke Philippi in Lichtenvoorde

Meedoen is heel eenvoudig!

Open een Rabobank rekening voor de baby.

Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden:

  • De baby heeft een eigen Rabobank rekening
  • De baby is tussen de 0 en 6 maanden oud
  • De ouders/wettelijk verzorgers van de baby geven toestemming voor het opnemen van contact door Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek bij winnen van de actie baby van de maand.
  • De foto’s zullen niet in bezit komen van en gebruikt worden door Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.
  • Over de uitslag van de actie baby van de maand wordt niet gecorrespondeerd.

Sparen voor uw kind

Een kind betekent verandering. Ook financieel. Natuurlijk wilt u voor uw kind het beste. Een spaarpot is dan fijn om uw kind een goede start te geven. Wij hebben voor u een aantal van onze spaarrekeningen op een rij gezet. Gezien de lange spaartermijn kan een combinatie met beleggen een uitstekende keuze zijn.

In de keuzehulp beantwoordt u vragen die u belangrijk vindt bij het sparen voor uw kind. Handig omdat u dan ziet welke spaarrekening het beste bij u past. De keuzehulp is een hulpmiddel en geeft u geen advies.

Start de keuzehulp

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven