Inspiratiereis Turijn voor ondernemers

Aangepaste openingstijden zomer

Ook dit jaar gaan we met een groep Twentse ondernemers de zakelijke kansen van een Europees land ontdekken. De keuze voor 2018 is gevallen op het kansrijke Italië. Het land van het midden- en kleinbedrijf, maar dat we kennen vanwege bedrijven als Fiat, OIivetti, Zanussi, Montedison en Pirelli. 

Smart Industry and Manufacturing

We verblijven in Turijn van woensdag 7 tot zaterdag 10 november. Een stad die van oorsprong bekend staat om zijn auto-industrie, maar zich ook steeds meer richt op Smart Industry and Manufacturing zoals Robotica, IoT en AI in de dagelijkse MKB praktijk. Turijn vormt samen met Milaan en Genua, de vierde industriestaat van Europa. Ook wel 'de gouden-driehoek' genoemd.

Investeren in regio Twente

In bijzondere setting, omringd door collega-ondernemers uit Twente, kunt u zich verdiepen in deze bijzondere stad Turijn. U ontdekt de economische ontwikkelingen, exportkansen en zakendoen in Italië. Vanzelfsprekend staan er enkele unieke bedrijfsbezoeken op het programma. En tussendoor netwerkt en investeert u ook in de regio Twente.

Interesse?

Wilt u van 7 tot 10 november met een groep van 20/25 ondernemers uit Twente mee op zakelijke ontdekkingstocht in Turijn? Stuur dan een e-mail naar communicatie.nwt@rabobank.nl en wij sturen u met plezier meer informatie toe zoals het programma en de kosten. 

Ja, ik wil meer informatie over de Inspiratiereis naar Turijn

Almelo, 31-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn