Pubers & Poen

Pubers & Poen

Als je erbij stil staat, is het een eng idee dat je kind in een paar muisklikken een enorme schuld kan opbouwen. Hoe ga je met een puber in gesprek over zakgeld, kleedgeld en belgeld? Welke grenzen moet je stellen? Welk voorbeeld geef je je jouw kind? Interessant onderwerp? Kom dan naar ‘Pubers & Poen, wat kun je als ouders het beste doen?’. Op donderdag 30 januari bij Het Anker in Wierden. 

Alle ouders van pubers (to be) welkom

Wist je dat kinderen die van hun ouders met geld leren omgaan later beter rondkomen en minder kans hebben op financiële problemen of schulden? Als ouder speel je een heel belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van jouw kind. Daarom organiseren wij samen met budgetcoach Eef van Opdorp Pubers & Poen op donderdag 30 januari. Alle ouders van pubers (to be) zijn welkom!

Meld je nu aan!

Een bijeenkomst die super veel inzichten geeft en ook zeker niet saai wordt. Met de nodige humor en veel praktische voorbeelden verlaat je de zaal gegarandeerd met een frisse blik op de financiën van jouw puber (to be). Meld je nu aan, want vol = vol!

Almelo, 2-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn