Rabo Jongerenrekening zakgeld actie

kind met ipad

Open tussen 14 oktober en 30 november de gratis Rabo Jongerenrekening en ontvang 4 weken lang € 5 zakgeld. Dat is niet gek he? Doe je mee? Kijk dan ook even naar de voorwaarden.

Sparen? Rabobank doet met je mee!

  • Ontvang 4 weken lang € 5,- zakgeld per week in januari 2020
  • Open online en kies een leuk welkomstcadeau
  • Leer met geld via de coolste zakgeld-app PinPin

Wanneer beginnen met zakgeld?

Kinderen kunnen de verschillende munten herkennen vanaf ongeveer 6 jaar. Dat is dus een goede leeftijd om te beginnen met zakgeld. Door zelf over zakgeld te mogen beslissen, leren kinderen de waarde van geld kennen. Kijk voor meer informatie en de hoogte van het zakgeld op www.nibud.nl.

Als ouder is het fijn je kind te begeleiden in wat je kind online of in de Rabo Bankieren App kan met zijn of haar betaalrekening. Je geeft zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, terwijl je het overzicht bewaart. Zo leer je je kind op een veilige manier omgaan met geld.

Open online een Rabo JongerenRekening!

Is je kind jonger dan 13 jaar? Open dan tussen 14 oktober en 30 november een Rabo JongerenRekening en ontvang 4 weken lang € 5,- zakgeld per week in januari 2020. En als je deze via www.rabobank.nl/jongeren opent kan je kind een leuk een welkomstcadeau uitzoeken, zoals een powerbank, bioscoopkaartje, dopper of tijdschriftenbon.

Open hier een Rabo Jongerenrekening

Kijk hier voor de voorwaarden (PDF)

8-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn