Run for Food deze zomer!

Run for Food

Als Rabobank zijn wij nauw verbonden aan vele hardloopevents deze zomer. Rondom de Rabo Kidsrun introduceren wij dit jaar een nieuwe actie: Run for Food. Voor elk kind dat meedoet aan de Rabo Kidsrun geven wij een zak appels aan de lokale voedselbank. En die appels gaan dan weer naar een gezin in jouw omgeving die dit goed kan gebruiken. 

Een wereldwijd voedselprobleem

Elke avond gaan wereldwijd 800 miljoen mensen met honger naar bed. Niet alleen ver hier vandaan, maar ook bij ons om de hoek. Rabobank wil een bijdrage leveren aan het voedselprobleem. En dan beginnen we hier, dichtbij huis, met kleine initiatieven als Run for Food. 

De Rabo Kidsruns op een rij

Je kunt deze zomer meedoen aan één van deze Rabo Kidsruns:

  • Twenterand Run in Vriezenveen op vrijdag 1 juni
  • Wiezoloop in Wierden op zaterdag 16 juni
  • Triathlon Holten op vrijdag 29 juni
  • Parrelloop in Vasse op vrijdag 13 juli
  • Triatlon Vroomshoop op zaterdag 8 september
  • Almelo Allee op zondag 30 september
  • Diepe Hel Holterbergloop op zondag 28 oktober

Een zak appels

Voor elk kind dat meedoet aan de Rabo Kidsrun bij één van bovengenoemde wedstrijden, doneren wij een zak appels. Al deze zakken met appels gaan naar de lokale voedselbank. Bij de Twenterand Run gaan de appels bijvoorbeeld naar stichting Manna, bij de Parelloop  Vasse naar de Voedselbank Tubbergen en bij Triathlon Holten naar Voedselbank Rijssen-Holten. Deze partijen zorgen dan dat de appels terecht komen bij een gezin bij jou in de buurt dat dat goed kan gebruiken. Dus hoe meer kinderen meedoen, hoe meer vers fruit er wordt gedoneerd! 

Doe ook mee en Run for Food!

Met Run for Food stimuleren we kinderen om te bewegen én we helpen kinderen die het nodig hebben aan vers fruit. Maar nog belangrijker: we laten kinderen die het goed hebben nadenken over het voedselprobleem. Per persoon verspillen we in Nederland jaarlijks 50 kilo voedsel! Ga samen met ons het probleem aan en Run for Food! 

Inschrijven voor de Twenterand Run

Inschrijven voor de Wiezoloop

Inschrijven voor de  Triathlon Holten

Inschrijven voor Parrelloop Vasse

Inschrijven voor Triatlon Vroomshoop

Inschrijven voor Almelo Allee

Inschrijven voor Diepe Hel Holterbergloop

Almelo, 25-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn