Webinar 'Financieel gezond de crisis door' voor clubs

webinar

Verenigingen en stichtingen die klant zijn van onze bank nodigen we uit voor het webinar 'Financieel gezond de crisis door'. Dit gratis webinar vindt plaats op woensdag 10 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.sites.rabobank.nl/twenteachterhoek/webinarclubs.

Interactief webinar

Offline samenkomen kan helaas even niet, maar we snappen dat er nu veel vragen leven binnen jouw vereniging. In dit interactieve webinar, onder leiding van gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport), bespreken we hoe je om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging. Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Tijdens het webinar:

  • Leer je hoe je om kunt gaan met het tijdelijk wegvallen van inkomstenbronnen;
  • Gaan we op zoek naar manieren om uitgaven te beperken én mogelijk nieuwe inkomsten te genereren voor jouw club;
  • Zoeken we een nieuw evenwicht in financiën voor jouw vereniging;
  • Krijg je informatie over de algemene regelingen die geldig en toepasbaar zijn voor de sportbranche;
  • Bespreken we de nieuwe maatregelen van de Rabobank die voor verenigingen van toepassing zijn.

Aanmelden

Na aanmelding krijg je uiterlijk één dag voor het webinar een hyperlink toegestuurd, inclusief uitleg, waarmee je toegang krijgt tot het webinar. Tijdens het webinar is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met camera en microfoon wenselijk. Je kunt met drie personen binnen één club deelnemen.

Achtergrond

Als onderdeel van ons sponsorbeleid willen wij, samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, verenigingen écht sterker maken. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving. Alvast meer weten over ons programma? Lees hier meer.

Almelo, 18-5-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn