Finale avond Rabobank Clubkas Campagne!

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noord-Groningen is achter de rug. Er is fanatiek gestemd op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Tijd voor bekendmaking van de resultaten tijdens de Finale Avond! Op woensdagavond 21 maart om 19.00 uur opent Trefcentrum Bedum de deuren voor de vertegenwoordigers van de deelnemende clubs van de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noord-Groningen. 

De campagne

Particuliere leden van Rabobank Noord-Groningen konden van 8 t/m 22 februari stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. De bank heeft € 35.000,- beschikbaar gesteld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Op deze manier deelt het lokale verenigingsleven in de winst. De verenigingen en stichtingen die meededen aan de Rabobank Clubkas Campagne hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk stemmen te werven met de speciaal daarvoor door de Rabobank beschikbaar gestelde promotiematerialen. 

Speciale gast

Tijdens de Finale Avond op woensdag 21 maart, wordt de uitslag van de stemming bekend gemaakt. En dat niet alleen: dit wordt een bijzondere avond met een speciale spreker: Kim Lammers, voormalig hockeyster van het Nederlands Hockeyteam gaat de aanwezigen vertellen over haar ervaringen met dit team.

Feestelijk afsluiting

Het belooft vooral een heel gezellige, feestelijke avond te worden. Natuurlijk worden de winnende verenigingen in het zonnetje gezet. Ook wordt er nog een extra prijs uitgereikt van € 500,- voor het meest duurzame bestedingsdoel! Rabobank Noord-Groningen vindt het belangrijk om hier extra in te investeren, omdat het past bij de doelstelling: ‘Growing a better world together’. 

Woensdagavond 21 maart wordt een avond om naar uit te kijken!

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven