Uitslag en finale avond Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Noord-Groningen heeft woensdagavond 21 maart op een feestelijke manier de uitslag bekend gemaakt aan alle deelnemende verenigingen en stichtingen van de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank verdeelt zo € 35.000 onder 134 verenigingen en stichtingen. In totaal zijn 10.427 stemmen uitgebracht door 2.230 leden. Dit resulteerde in een stempercentage van 19%. Iedere deelnemende vereniging kreeg minimaal € 100,- en de rest van het beschikbare bedrag werd naar rato verdeeld, dus hoe meer stemmen hoe meer geld voor de club!

Tijdens de Finale Avond in Trefcentrum Bedum is bekend gemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en welke bedragen zij hiermee verdiend hebben voor het realiseren van hun doelen. Het was een heel feestelijke avond met gastspreker Kim Lammers, voormalig hockeyster van het Nederlands Hockeyteam.

De tien clubs met het hoogste aantal stemmen zijn op het podium uitgenodigd om een cheque in ontvangst te nemen. De Bedumer Winterloop haalde de meeste stemmen op met hun bestedingsdoel ten behoeve van het organiseren van de sponsorloop voor het Kanker Researchfonds.

Er was ook speciale aandacht voor het meest duurzame bestedingsdoel, namelijk van V.V. de Fivel en Stichting Beheer Sportcomplex Bosweg. Beide clubs hebben een cheque in ontvangst mogen nemen van €250,-.

Benieuwd welk bedrag uw favoriete clubs hebben opgehaald tijdens de Clubkas Campagne? Via onderstaande link vindt u de uitslag.

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven