Voorjaarsbijeenkomst: ‘Kijk op groeimogelijkheden'

Frits Wester

Het voorjaar komt er aan, de natuur begint te ontwaken en de plannen voor 2018 staan in de steigers. Ondernemers staan voor de uitdaging hun ambities te realiseren en wij helpen daar graag bij. Kom naar de voorjaarsbijeenkomst ‘Kijk op groeimogelijkheden’. Laat u inspireren door onze twee fantastische sprekers en ontdek hoe uw onderneming in de regio en over de grenzen heen, nog mooier tot bloei kan komen.

Wanneer? maandag 26 maart
Waar? Theater De Molenberg in Delfzijl, Molenberg 11
Hoe laat? ontvangst vanaf 17.30 uur, aanvang walkingdinner 18.00 uur.

Meldt u vandaag nog aan! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Klik hier voor aanmelden.

Programma

  • 17.30 uur  inloop
  • 18.00 uur  walkingdinner
  • 19.00 uur  woord van welkom in de Groninger Seaportzaal
  • 19.10 uur  gastspreker: Elwin de Groot
  • 19.50 uur  pauze 
  • 20.15 uur  gastspreker: Frits Wester
  • 20.45 uur  afsluiting en hapje & drankje.

Sprekers

Elwin de Groot
Voor Nederlandse ondernemers en beleggers die zaken doen in een aantal geopolitieke risicogebieden zijn de uitdagingen groot. Zo zal een onverhoopte ‘harde’ Brexit hen hard kunnen raken. Ook geopolitieke spanningen tussen bijvoorbeeld Saoedi-Arabië en Iran, en ontwikkelingen in Azië rondom Noord-Korea en de Zuid-Chinese Zee zorgen voor risico’s voor ondernemers, beleggers en de totale economie.

Graag stellen wij Elwin de Groot aan u voor. Elwin’s specifieke aandachtsgebieden zijn de eurozone en de geldmarkt. Fascinatie met de werking van financiële markten blijft voor hem een belangrijke drijfveer. Elwin brengt bijna twintig jaar aan vakinhoudelijke ervaring met zich mee en spreekt met grote regelmaat met de internationale pers, televisie en voor (grote) klanten van de Rabobank.

Frits Wester
Sinds 1994 is Frits Wester politiek verslaggever en commentator voor RTL Nieuws. Vanuit dien hoofde treedt hij ook regelmatig op in andere programma’s. Na de middelbare school studeerde Frits een blauwe maandag Bedrijfskunde om zich vervolgens, naast een parttime baan op een reclamebureau, geheel te wijden aan zijn grote hobby: politiek.

Op 21 maart volgt de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen. Hoewel landelijke politici regelmatig benadrukken dat Gemeenteraadsverkiezingen over lokale issues gaan, is er toch vaak sprake van effecten op de landelijke politiek. Frits vertelt u deze avond meer over de gevolgen van de Gemeenteraadsverkiezingen op nationaal niveau.

Kom ook!

Aanmelden gaat gemakkelijk en snel via: groei.dichtbijbank.nl. Bekijk voor vertrek www.molenberg.nl de routebeschrijving en parkeermogelijkheden.

Vragen?

Vragen? Mail gerust naar: communicatie.ng@rabobank.nl.

Graag tot 26 maart!

Vriendelijke groet,
Rabobank Noord-Groningen

Team Bedrijven

15-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn