Ben jij ons nieuwe ledenraadslid?

Collega's

Wil jij betrokken zijn bij de bank? Heb je oog voor wat er speelt in de regio Noord-Limburg? Wil jij meedenken over wat wij als coöperatieve bank kunnen bijdragen aan de regio? En wil jij je inzetten voor een sterkere leefomgeving in Noord-Limburg? Dan is de rol van ledenraadslid van Rabobank Noord-Limburg wellicht iets voor jou.

Vanuit de rol van ledenraadslid ben je de ogen en oren van de bank, behartig je het belang van onze klanten en leden en denk je en beslis je mee over het beleid van onze bank. De ledenraad bestaat op dit moment uit 47 ledenraadsleden. Het is belangrijk dat onze leden en klanten zich herkennen in de ledenraad: dat de ledenraad representatief is het voor klanten- en ledenbestand. Voor de omgeving Horst, Venray, Well en Wellerlooi zijn wij op zoek naar nieuwe ledenraadsleden. Meer informatie over de rol van ledenraadslid lees je in de vacaturetekst.

Klik hier voor de vacaturetekst (PDF)

Aanmelden als ledenraadslid

Ben je geïnteresseerd en wil je een bijdrage leveren aan het versterken van de leefomgeving in de regio Noord-Limburg? Neem dan contact met ons op via communicatie.noord-limburg@rabobank.nl. Wij brengen je vervolgens in contact met één van onze ledenraadsleden.

27-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn