Het Betere Teamuitje - Starter van het 3e kwartaal 2020

Het Betere Teamuitje - Starter van het 3e kwartaal 2020

Miranda Geurts, Niek Geurts en Dave Ewalts zijn met hun organisatiebureau voor teamuitjes de Starter van het derde kwartaal geworden. Het ‘Betere teamuitje’ is meer dan een gewoon uitje. Het is gewoon beter.

De onderneming uit Horst wordt geleid door drie ondernemers met verschillende achtergronden. Verschillende drijfveren en werkervaringen zijn de basis voor het sterke team dat Miranda, Niek en Dave vormen.

“Steeds meer mensen willen gezond eten en bewuster leven. Toch maken we nog vaak ongezonde keuzes. Reden voor ons om uitjes aan te bieden waarin mensen kennis maken met gezonde voeding en ervaren dat bewegen heel erg fijn kan zijn. Vooral als je het samen doet!”, aldus de ondernemers. Een gezonde medewerker heeft een gezonde omgeving en gezonde bedrijfscultuur nodig. Een organisatie run je niet alleen, daar heb je elkaar voor nodig. Regelmatig zijn er uitdagingen of is er behoefte aan versteviging van de kracht van een team. Het Betere Teamuitje kan hier een bijdrage aan leveren middels een verfrissende interventie. Daarnaast kan het bedrijf door haar specialistische kennis als verbinder en organisator optreden. Door in zee te gaan met Het Betere Teamuitje, kun je als organisatie direct iets toevoegen aan de samenleving. Medewerkers worden op een leuke manier bewust gemaakt van wat je als persoon kunt betekenen voor je omgeving. Het Betere Teamuitje is in januari 2020 gestart. Door de corona heeft de evenementenbranche een flinke klap gehad. Maar dat heeft de energie van het drietal niet tegengehouden om vol energie door te gaan. De onderneming van Miranda, Niek en Dave is nu bekroond met de benoeming van Starter van het derde kwartaal 2020.

Ook meedoen?

HMet de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de initiatiefnemers, gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van €1500,- voor de Starter van het Jaar. Ook meedoen? Kijk op: www.venray.nl/ondernemers. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het vierde kwartaal kan tot uiterlijk dinsdag 8 december 2020.

6-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn