Jouw lidmaatschap

Als klant kun je ook lid worden van Rabobank Noord-Limburg. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met jouw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Noord-Limburg vertegenwoordigt meer dan 30.000 leden in de regio Noord-Limburg. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail jouw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Noord-Limburg. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo &Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

25% korting op MiniTree

Verras je vrienden, familie of relaties met een MiniTree; een fruitboom die door het compacte formaat leuk is om cadeau te doen. Of om zelf te houden! De appelbomen zorgen voor prachtige bloesem in het voorjaar en heerlijke appels in het najaar. Een MiniTree is een onderhoudsvrije fruitboom, in de tuin of op het balkon. Een gezond en duurzaam geschenk! Bestel via de webshop een MiniTree. Met de code Raboleden2020 krijg je 25% korting.

Ledenaanbieding

Online bestellen

10% korting op Zoete Post

Zoet geluk door de brievenbus. Dat is Zoete Post. Heerlijke huisgemaakte gebakjes uit Limburg verpakt in een doosje mét persoonlijke boodschap. De zoete post wordt met de brievenbuspost door heel Nederland verzonden. Ook al woont je oma heel ver weg of kan je niet bij de verjaardag van je vriendin zijn, met de zoete post ben je toch even dichtbij. Wie verras jij met Zoete Post? Bestel via de webshop en ontvang tijdelijk 10% korting op je bestelling met de code RABO&CO.

Ledenaanbieding

Online bestellen

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven