Aanmelden Ledenbijeenkomst 2017 - LET OP: gewijzigde datum

Ledenraad

LET OP: de datum is gewijzigd naar 9 november 2017. 

Wij organiseren op 9 november a.s. de jaarlijkse ledenbijeenkomst. Deze vindt plaats in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep.

Als lid van Rabobank Noord Veluwe nodigen wij u uit deze avond aanwezig te zijn. Gastspreker is André Rouvoet, oud-Politicus van het Jaar. In mei 2011 werd hij voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland, de brancheorganisatie van de ziektekostenverzekeraars. Hij is actief als voorzitter van Stichting Present en lid van diverse besturen en raden van toezicht in de sectoren (jeugd)zorg, omroep en onderwijs. We hebben de heer Routvoet uitgenodigd om zijn visie over de toekomst van de zorg met ons te delen. Dit alles naar aanleiding van de lancering van het platform van Rabobank en Interpolis: www.IkWoonLeefZorg.nl. Een speciale website over langer zelfstandig wonen, zorg en hulp, financiën én sociale activiteiten.

Datum en locatie

Wij verwelkomen u graag op donderdag 9 november vanaf 19.00 uur bij Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep, Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaande button aanmelden of telefonisch via telefoonnummer (0341) 46 66 00. De agenda van de bijeenkomst, de kandidatenlijst en de notulen van de vorige ledenbijeenkomst vindt u twee weken voor de ledenbijeenkomst op onze website www.rabobank.nl/noordveluwe.

Wij ontmoeten u graag op 9 november!

Aanmelden

Nunspeet, 4-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn