Geldautomaten Elburg gesloten per 5 maart

Geldautomaten Elburg gesloten per 5 maart

Vanaf 5 maart zijn de geldautomaten van ons kantoor aan de Paterijstraat 3 in Elburg gesloten. Alle contant-geld-diensten van ABN AMRO, ING en Rabobank worden ondergebracht bij Geldmaat. Dit is een landelijk akkoord waarbij Geldmaat bepaalt.

Locatiewijzer

Wilt u contant geld storten of opnemen dan kan dat via een van de automaten van Geldmaat. Het aantal automaten via Geldmaat groeit snel, er is er altijd eentje in de buurt. Locaties en openingstijden vindt u op www.locatiewijzer.geldmaat.nl en hoe de automaten werken op www.geldmaat.nl.

Hulp nodig?

Vindt u het lastig om biljetten op te nemen of te storten? Dan kunt u gebruik maken van de dienst geldmaat plus assistentie in een geselecteerd aantal winkels van Primera, Bruna en The Readshop. U herkent deze winkels aan de sticker: geldmaat plus assistentie op de winkeldeur of de etalage. U kunt ze ook online vinden.

Bekijk de site van geldmaat

Rabo Thuisservice

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of naar onze vestiging in Nunspeet te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Rabo Thuisservice. Met de Rabo Thuisservice kunt u een afspraak maken met één van onze Thuisadviseurs, zij zijn actief op de Noord-Veluwe en komen bij u thuis om uw bankzaken te regelen*. Wilt u een afspraak maken met één van onze Thuisadviseurs, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0341) 46 66 00. Onze Thuisadviseurs nemen overigens geen geld voor u mee. 

*Onze Thuisadviseurs zijn weer beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Elburg, 2-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn