Inschrijving Veluwse Innovatieprijs

De aanmelding voor de Veluwse Innovatieprijs is gestart. Aanmelden kan tot 15 oktober 2016. Rabobank Noord Veluwe is hoofdsponsor van deze prijs. De Veluwse Innovatieprijs is voor een Very Innovative Person (VIP) of onderneming die met duurzame technologische innovaties actief is in de maak- of foodindustrie, energie- of milieutechnologie of ICT op de Noord-Veluwe. Met deze prijs wil het Innovatiehuis De Diamant innovaties en nieuwe bedrijvigheid stimuleren en ondersteunen. Aanmelden kan tot 15 oktober. Innovatieve ondernemers die binnen hun vakgebied schitteren als een diamant maken kans op de titel: Winnaar Veluwse Innovatieprijs 2016. Aanmelden kan op de website van De Diamant van Midden Nederland. 

Daar zijn ook de criteria te vinden. Studenten mogen niet ontbreken op dit feest van vernieuwing. Teams van regionale MBO/HBO onderwijsinstituten strijden op de feestavond in een pitchwedstrijd om de eer en glorie van de ‘Willie Wortel Award’. De vakjury, bestaande uit deskundigen uit het bedrijfsleven en kennisinstellingen die actief zijn in de Noord-Veluwe, selecteert de drie meest waardevolle innovaties. De drie genomineerden worden in november bekend gemaakt. 

De Veluwse Innovatieprijs wordt op donderdagavond 1 december uitgereikt in het Veluvine in Nunspeet. Tijdens deze feestelijke avond tonen Veluwse bedrijven hun innovaties en is er een inhoudelijke spreker. De Veluwse Innovatieprijs is een initiatief van het Innovatiehuis De Diamant. Hierin werken Rabobank Noord Veluwe, IGEV, RCT, NVOO, Landstede en Windesheim samen om de innovatieve slagkracht van de Noord-Veluwe te vergroten.

Aanmelden Veluwse Innovatieprijs

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven