Kom jij de ledenraad versterken?

vacature ledenraad

Voor de ledenraad van Rabobank Noord Veluwe zijn we op zoek naar 5 nieuwe ledenraadsleden per oktober 2018. De ledenraad is een afspiegeling van de 24.000 leden van Rabobank Noord Veluwe. De ledenraad heeft als belangrijke rol het volgen van Rabobank Noord Veluwe als betrokken financiële dienstverlener in de lokale gemeenschap en geeft advies over de wijze waarop dit nog beter zou kunnen. Relevante beleidsvoornemens worden door de directie gedeeld met de leden van de ledenraad en door de ledenraadsleden vanuit de praktijk verrijkt.

De ledenraad

De ledenraad vergadert minimaal vier keer per jaar. Hiernaast worden er jaarlijks enkele themabijeenkomsten georganiseerd. Het is tevens mogelijk om deel te nemen aan één van de drie commissies (Agenda-, HR- en Rabofonds commissie). De maximale benoemingstermijn is vier jaar. Er zijn twee termijnen mogelijk met een maximale zittingstermijn van acht jaar.

Interesse?

Stuur je CV plus een korte motivatie vóór 14 september 2018 naar mailadres directie.nv@rabobank.nl of per post naar Rabobank Noord Veluwe t.a.v. afdeling Coöperatie, Postbus 14, 8070 AA Nunspeet. De gesprekken met mogelijke kandidaten zullen plaatsvinden op 2 of 4 oktober.

Je bent in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of je bent bereid deze aan te vragen.

Bij vragen kun je contact opnemen met Ria Schuit via telefoonnummer (0341) 46 67 30 of via mailadres directie.nv@rabobank.nl. Ria kan je in contact brengen met de directievoorzitter of één van de leden van de HR-commissie van de ledenraad.

Lees hier de volledige profielschets

Nunspeet, 22-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn