Ledenbijeenkomst 8 november 2018

Jan Slagter

Op donderdag 8 november ben je, als lid van Rabobank Noord Veluwe, van harte welkom bij onze ledenbijeenkomst. Het belooft een afwisselend programma te worden, met als gastspreker Jan Slagter, directeur en oprichter van Omroep MAX.

Afwisselend programma

Jan Slagter is oprichter en directeur bij Omroep Max. Hij vertelt onder meer over het succes van deze omroep. Niet alleen bij de oorspronkelijke doelgroep senioren, maar inmiddels bij een veel groter gedeelte van het Nederlandse publiek. Daarnaast maak je kennis met de drie marktteams van Rabobank Noord Veluwe. Hoe brengen we de bank dichter bij de klant? Wat is hun rol in de regio? En wat merk jij daar als klant van?

De avond start om 19.30 uur

Je bent van harte welkom in Theater Veluvine, F.A. Molijnlaan 186 te Nunspeet. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier ledenbijeenkomst

Wijzigingen in de ledenraad

De volgende leden zijn aftredend en herkiesbaar:
Ellen Grootkarzijn (’t Harde), Marriet Reijnders-Klink (Epe), Eva Petra Simon-Bus (Elburg) en Henk Stoel (Nunspeet)

Aftredend en niet herkiesbaar zijn:
Henry van Hattem (Elburg), Jaco de Leeuw (Nunspeet), Harjan van Velthuizen (Elspeet), Wilco van de Steeg (Nunspeet) en Herman Zwerver (Heerde)

In overleg met een afvaardiging van de ledenraad stelt de directie van Rabobank Noord Veluwe de volgende kandidaten* voor:
Gert Wiggelinkhuijsen (Nunspeet), Inez Pijnenburg (Heerde), Diana Destanli (Oldebroek), Hendrik van 't Hul (Elburg) en Mireille Wolf-Rouwenhorst (Elburg)

* Volgens de statuten van de coöperatie kunnen ten minste tien leden van de kieskring, tezamen handelend, kandidaten voor de ledenraad voordragen. Voordrachten als hiervoor bedoeld dienen uiterlijk op 3 november 2018 bij de directie te zijn ingediend. Van de eventuele aanvulling zal mededeling worden gedaan aan de ter vergadering aanwezige leden.

Notulen 2017

Programma kieskringvergadering

Nunspeet, 25-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn