Meldt u hier aan voor 'Puber en poen. Wat kan ik als ouder het beste doen?'

Eef van Opdorp

Wist u dat kinderen die van hun ouders met geld leren omgaan later beter rondkomen en minder kans hebben op financiële problemen of schulden? U als ouder speelt dus een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van uw kind. Daarom nodigen wij, Rabobank Noord Veluwe, SNS bank, RSG Noord Veluwe, het basis- en middelbaar onderwijs en CJG (onder de titel: Moedige Mensen), u graag uit voor de bijeenkomst ‘Puber en poen, wat kan ik als ouder het beste doen?!'

Vraag ‘t Eef!

Omgaan met geld kan best een uitdaging zijn in de opvoeding. Hoe ga je met je tiener hierover in gesprek? Welke grenzen moet of kun je stellen? En welk voorbeeld geef ik mijn kind eigenlijk met mijn eigen gedrag? Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van diverse TV-programma’s, zorgt voor een boeiende avond waar u met een gezonde dosis humor informatie, handige tips en antwoord op uw vragen krijgt over tieners en poen. Ook is er een informatiemarkt waar verschillende lokale organisaties voor u klaar staan voor advies en informatie. Zo gaat u met een frisse blik op geldzaken weer naar huis! Kortom, een avond die u niet mag missen!

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 7 juni 2018
Inloop: Vanaf 19.00 uur
Locatie: RSG Noord Oost Veluwe, Schotweg 1 in Epe

U komt toch ook?

Wij vinden het fijn als we van tevoren weten of u komt. Wij ontvangen uw aanmelding graag via www.rabobank.nl/noordveluwe. Let op: het is een avond voor ouders, dus de tieners blijven thuis! Er is een beperkt aantal plaatsen. Wees er snel bij!

Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Henk Veldman, manager Verkoop & Service, bereikbaar via e-mail henk.veldman@rabobank.nl of telefoonnummer (0341) 46 66 00. U kunt zich via onderstaande button aanmelden.

Graag tot ziens op 7 juni!

Meld u aan

Epe, 3-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn