Nieuwe vacatures in de ledenraad

Ledenraad

Voor de ledenraad van Rabobank Noord Veluwe zijn we op zoek naar 6 nieuwe ledenraadsleden per oktober 2017.

De ledenraad is een afspiegeling van de 24.000 leden van Rabobank Noord Veluwe.  De ledenraad heeft als belangrijke rol het volgen van Rabobank Noord Veluwe als betrokken financiële dienstverlener in de lokale gemeenschap en geeft advies over de wijze waarop dit nog beter zou kunnen. Relevante beleidsvoornemens worden door de directie gedeeld met de leden van de ledenraad en door de ledenraadsleden vanuit de praktijk verrijkt. U vindt een uitgebreide profielschets op onze site.

De ledenraad vergadert minimaal vier keer per jaar. Hiernaast worden er jaarlijks enkele themabijeenkomsten georganiseerd. Het is tevens mogelijk om deel te nemen aan één van de drie commissies (Agenda-, HR- en Rabofonds commissie). De maximale benoemingstermijn is vier jaar. Er zijn twee termijnen mogelijk met een maximale zittingstermijn van acht jaar.

U dient in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) of u bent bereid deze aan te vragen.

Klik hier voor de profielschets

Interesse?

Stuur uw cv plus een korte motivatie vóór 15 september 2017 naar mailadres directie.nv@rabobank.nl of per post naar Rabobank Noord Veluwe t.a.v. afdeling Coöperatie, Postbus 14, 8070 AA Nunspeet. De gesprekken met mogelijke kandidaten zullen plaatsvinden op 27 of 28 september.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Ria Schuit via telefoonnummer (0341) 46 67 81 of via mailadres directie.nv@rabobank.nl. Ria kan u in contact brengen met de directievoorzitter of één van de leden van de HR-commissie van de ledenraad.

Nunspeet, 25-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn