Ontwikkelingen kantoor Epe

Man aan de telefoon

De wereld verandert. De afgelopen maanden zelfs in de hoogste versnelling. Sinds de coronacrisis zijijn we nog meer online te vinden. We regelen onze zaken vooral digitaal. Zo ook onze bankzaken. Rabobank beweegt mee, in diezelfde hoge versnelling. Met dienstverlening die past bijij de vraag van vandaag. Door het afgenomen fysieke bezoek aan de bank is het niet meer passend en rendabel om nog twee kantoren open te houden. Om die reden blijft ons kantoor in Epe gesloten en begroeten wij u vanaf heden van harte aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet. Wij zijn hier geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Of direct zelf regelen

Veel bankzaken kunt u zelf online of telefonisch regelen. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw (online) bankzaken? Ga naar rabobank.nl of neem telefonisch contact op met een van de adviseurs van de Mobiele BankService van Rabobank Noord Veluwe via telefoonnummer (0341) 46 66 00.

Wat is de Mobiele BankService?

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of om naar onze vestiging in Nunspeet te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Mobiele BankService. Met de Mobiele BankService kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs, zij zijn actief op de Noord-Veluwe en komen bij u thuis om uw bankzaken te regelen. Wilt u een afspraak* maken met één van onze adviseurs van de Mobiele BankService, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0341) 46 66 00.

*De Mobiele BankService is weer beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

We blijven dichtbij!

We ontmoeten en bezoeken u graag waar en wanneer het u uitkomt. Zo werken wij met marktteams, elk marktteam bestaat uit mensen die zich verbonden voelen met een bepaalde plek. Zo zitten er in de marktteams rasechte inwoners van de 5 gemeenten op de Noord-Veluwe, maar ook medewerkers die zich vanwege hun werk veel in deze gemeentes bewegen. Zij zijn de oren en ogen van Rabobank Noord Veluwe. Mensen die graag bijdragen aan welzijn & welvaart in hun eigen omgeving. Mensen zoals jij. Dichtbij dus én betrokken.

Epe, 12-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn