Onze organisatie

De coöperatief directeur van het leefgebied Noord-Veluwe is Gerard Kok.

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) van Rabobank Noord Veluwe houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze RvC bestaat uit:

  • Ludwig Hoeksema, voorzitter
  • John Zegwaard, vicevoorzitter
  • Frida Hengeveld, secretaris
  • Thomas van Rikxoort
  • Steven Hofenk

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Noord Veluwe denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 36 leden. Zij praten namens de meer dan 24.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Noord-Veluwe.

Wil je in contact komen met onze ledenraadsleden? Stuur dan een mail naar ledenraad.nv@rabobank.nl

Wij staan klaar voor elke klant

Maak kennis met de:

Rabo Thuisservice

Advies aan huis door de Thuisadviseurs

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of naar één van onze vestigingen te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze Thuisadviseurs . Zij zijn op de Noord-Veluwe actief en komen bij u aan huis om uw bankzaken te regelen.

Meer over de Rabo Thuisservice

Rabo Thuisservice

Rabobank Agrarisch Centrum

Bij het Rabobank Agrarisch Centrum kunt u terecht voor advies over uw agrarische onderneming. Bijvoorbeeld over specialisatie, uitbreiding van activiteiten, bedrijfsopvolging en bedrijfsbeëindiging. 

Het Rabobank Agrarisch Centrum is een samenwerkingsverband van verschillende Rabobanken uit de regio’s Voorst, Apeldoorn en Noord-Veluwe. Het team is gevestigd in Apeldoorn, maar de accountmanagers zijn dagelijks bij u in de buurt.

U kunt ons telefonisch bereiken op  (0341) 46 67 50 of via e-mail.

Stuur een mail

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven