Rabo Ondernemerscafé

Rabo Ondernemerscafé

‘Van starter tot succesvol ondernemer’

Als startende ondernemer wil je snel aan de slag. Maar wel op een doordachte manier. Als Rabobank Noord Veluwe kennen wij de lokale markt en brengen je graag in contact met andere ondernemers. Om ervaringen te delen, te klankborden en je te inspireren. Daarom organiseren wij een Rabo Ondernemerscafé op donderdag 18 mei bij Restaurant De Middenstip in Epe, aanvang 19.30 uur. Deelname is gratis.

Gastspreker Marco Aarnink

Speciaal voor deze bijeenkomst hebben wij Marco Aarnink uitgenodigd. Marco is oprichter van Drukwerkdeal.nl en is hier zeer succesvol mee gebleken. Aansluitend zal Jack van Guilik, eigenaar van Slagerij Van Guilik en Van Guilik Catering uit Hattemerbroek, meer vertellen over zijn manier van succesvol ondernemen.

Uiteraard zijn deze avond onze specialisten aanwezig. Je kunt met hen in gesprek over de ontwikkelingen op het gebied van online betalen, de verschillende financieringsmogelijkheden of over welke verzekeringen je als starter nodig hebt.

Een goed netwerk opbouwen

Het Rabo Ondernemerscafé is zowel bedoeld voor mensen met plannen voor het starten van een eigen bedrijf als voor ondernemers met enkele jaren ervaring. Wij organiseren het Rabo Ondernemerscafé omdat het voor een starter van belang is een goed netwerk op te bouwen. Tijdens het café is er voldoende gelegenheid om onderling tips en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

Je kunt je tot 10 mei aanmelden voor het Rabo Ondernemerscafé via deze aanmeldmogelijkheid. Uiterlijk 11 mei ontvang je van ons een bevestiging van jouw aanmelding.

Aanmelden

Epe, 18-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail