Rabobank Nunspeet is verhuisd

kantoor Elspeterweg

Vanaf heden opent Rabobank Noord Veluwe haar deuren voor u aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet voor al uw bankzaken. Ons huidige pand aan de Dorpsstraat 38 in Nunspeet was al gesloten vanwege de huidige lockdown en zal niet meer geopend worden.

Online bankieren

Klanten ervaren dagelijks het gemak van het online bankieren om bankzaken te regelen. Online bankieren heeft dan ook een enorme vlucht genomen. De coronacrisis heeft deze trend versneld. Hierdoor is het fysieke bezoek aan onze kantoren enorm afgenomen.Dat neemt niet weg dat u als klant een persoonlijk gesprek of persoonlijke hulp nog altijd op prijs stelt bij bankzaken waar u de kennis en expertise van uw adviseur voor nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van uw hypotheek of het starten van een eigen onderneming. Door het afgenomen fysieke bezoek aan de bank is het niet meer passend en rendabel om in Nunspeet nog twee kantoren open te houden. Om die reden begroeten wij u vanaf heden van harte aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet.

Geld storten en opnemen

Alle contant-geld-diensten van ABN AMRO, ING en Rabobank worden ondergebracht bij Geldmaat. Dit is een landelijk akkoord waarbij Geldmaat bepaalt waar er contant-geld-diensten blijven en waar niet. Het kantoor aan de Elspeterweg heeft dan ook geen automaten voor het storten of opnemen van contant geld. Voor het opnemen van contant geld kunt u vooralsnog gebruik maken van de geldautomaat van Rabobank aan de Dorpsstraat 38 in Nunspeet. Zodra Geldmaat een locatie heeft bepaald voor de automaten, kunt u terecht bij de automaten van Geldmaat.

Kijk voor een overzicht van geldverwerkende automaten bij u in de buurt op: www.locatiewijzer.geldmaat.nl

Bekijk hier direct

Rabo Thuisservice

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of naar onze vestiging in Nunspeet te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Rabo Thuisservice. Met de Rabo Thuisservice kunt u een afspraak maken met één van onze Thuisadviseurs, zij zijn actief op de Noord-Veluwe en komen bij u thuis om uw bankzaken te regelen*. Wilt u een afspraak maken met één van onze Thuisadviseurs, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0341) 46 66 00. *Onze Thuisadviseurs zijn weer beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten. Met de verhuizing naar de Elspeterweg in Nunspeet blijven onze adviseurs voor u beschikbaar om u de best mogelijke dienstverlening te garanderen. Samen met u hopen wij snel verlost te zijn van de coronacrisis, zodat wij u weer welkom mogen heten op ons kantoor.

Nunspeet, 18-1-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn