Rabobank plaatst automaten binnen in kantoor Elburg

Kantoor Elburg

Door de plofkraak bij de Rabobank in Elburg op maandagochtend 26 juni is er veel schade aan het pand. Er vinden nu herstelwerkzaamheden plaats. Rabobank heeft besloten om haar automaten in kantoor Elburg terug te plaatsen. Vanaf de tweede week in augustus is het vermoedelijk weer mogelijk om gebruik te maken van alle automaten.

‘Er is veel schade aangebracht aan het pand’, aldus Gerrit Wielink, directievoorzitter Rabobank Noord Veluwe. ‘De linkerzijde van de voorgevel is ontzet. Door de hevige klap zijn alle geldverwerkende apparaten, ook in het kantoor, vernield. Vermoedelijk duurt het nog tot de tweede week van augustus voordat de apparatuur weer operationeel is. We verwachten dat onze klanten het waarderen dat we opnieuw investeren in het pand en alle apparatuur beschikbaar houden en dat ze er begrip voor hebben dat het herstel enige tijd duurt.’

Veiligheidsmaatregelen apparatuur

We hebben besloten om de plek van de apparatuur aan te passen. In de hal komt een geldautomaat en een stortautomaat. De geldautomaat wordt van buiten naar binnen verplaatst. De stortautomaat komt straks ook buiten de openingstijden van het kantoor beschikbaar. Uit veiligheidsoverwegingen wordt de hal in de nachtelijke uren afgesloten. De muntrolautomaat wordt verplaatst naar de bankhal en blijft beschikbaar tijdens openingstijden. Het afstorten door ondernemers in de sealbagautomaat blijft gewoon 24 uur per dag mogelijk.

Alternatieven

U bent van harte welkom op één van onze andere locaties. Kijk hieronder bij 'lees meer' voor onze vestigingen en openingstijden. Een Rabobank geldautomaat in de buurt vindt u aan de Zuiderzeestraatweg 139b in Oldebroek, aan de Oude Kerkweg 52 in Doornspijk, aan de Eperweg 70 in ’t Harde en aan de Groote Woldweg 38 in Oosterwolde. Ook kunt u terecht bij andere geldautomaten in de omgeving. U kunt met uw sealbags terecht aan de Dorpsstraat in Nunspeet of de Meidoornpassage in Wezep.

Lees meer

Nunspeet, 11-7-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail