Sluiting kantoor Elburg per 1 juli

Sluiting kantoor Elburg per 1 juli

We investeren veel in onze online kanalen. Daardoor kun je vrijwel alle dagelijkse bankzaken 24 uur per dag, 7 dagen per week regelen. Bijvoorbeeld via de Rabo App of website. En voor gespecialiseerd advies kun je bij ons terecht via de telefoon, (video)chats en persoonlijke gesprekken op afspraak. Veel klanten maken al gebruik van deze mogelijkheden en dat heeft invloed op de bezoekersaantallen in onze fysieke kantoren. Vanwege het verminderde aantal bezoekers in de afgelopen 12 maanden, sluiten wij ons kantoor in Elburg en verplaatsen wij onze dienstverlening naar het kantoor aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet. De openingstijden van dit kantoor zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Geld opnemen of storten?

De apparaten die in Elburg aanwezig zijn, zoals de geldautomaat, stortautomaat en sealbagautomaat blijven beschikbaar zoals je gewend bent. De muntrolautomaat komt te vervallen. De meest dichtsbijzijnde muntrolautomaat vind je aan de Zuiderzeestraatweg 139 b in Oldebroek.

Rabo Thuisservice

Ben je niet in staat om jouw bankzaken online te regelen of naar onze vestiging in Nunspeet te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Rabo Thuisservice. Met de Rabo Thuisservice kun je een afspraak maken met één van onze mobiele adviseurs, zij zijn actief op de Noord-Veluwe en komen bij jou thuis om jouw bankzaken te regelen. Wil je een afspraak maken met één van onze mobiele adviseurs? Dat kan via telefoonnummer (0341) 46 66 00.


Met vriendelijke groet,
Rabobank Noord Veluwe


Gerard Kok
Directievoorzitter

Elburg, 27-5-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn