Springkussen Rabobank Noord Veluwe

Rabobank Noord Veluwe heeft een springkussen in haar bezit. Verenigingen en stichtingen die klant zijn van onze bank kunnen gratis gebruik maken van het Rabobank springkussen. 

Voorwaarden

  • De vereniging of stichting moet zelf zorgen voor een aanhanger.
  • De vereniging of stichting is zelf verantwoordelijk voor het ophalen en retourneren van het springkussen (via Dijkhuizen Verhuurt in Elburg).
  • De vereniging of stichting is aansprakelijk voor eventuele ontstane schade aan het springkussen tijdens het gebruik en vervoer.
  • De vereniging of stichting dient de voorschriften omtrent de veiligheidseisen van het springkussen in acht te nemen (deze staan vermeld in de meegeleverde handleiding en contracten).
  • De Rabobank kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor eventuele letselschade, veroorzaakt door gebruik van het springkussen. Gebruikers maken op eigen risico gebruik van het springkussen.
  • De vereniging of stichting is zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht.

Aanvullende informatie springkussen

Wij adviseren u het springkussen met twee personen op te halen, te retourneren en op te zetten. In opgeblazen staat heeft het springkussen de volgende afmetingen: 

Lengte: 520 cm

Breedte: 400 cm

Hoogte: 500 cm

Meegeleverd worden een blower 1,1 kW, verankermateriaal (6x) en een transportzak. 

LET OP: in de maanden december en januari wordt het springkussen niet uitgeleend.

Reserveren

Heeft uw vereniging of stichting binnenkort een open dag, evenement of andere activiteit? Informeer dan of het springkussen beschikbaar is! 

Stuur een mail

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven