Uitnodiging 'Na Brexit de Nexit?

Brexit

Maandag 22 mei organiseert Rabobank Noord Veluwe, speciaal voor klanten en relaties, de themabijeenkomst ‘Na Brexit de Nexit?’. Wij nodigen u hierbij van harte uit.

Europa

In het maatschappelijke debat trekken sommige politici het nut van Europese integratie steeds meer in twijfel. Werkt de integratie? Wat zijn de alternatieven?

RaboResearch

Speciaal Adviseur/Econoom Wim Boonstra presenteert vier mogelijke toekomstscenario’s voor Europa met elk zijn economische voor- en nadelen. Hiermee kunt u zich voorbereiden op de risico’s en kansen die de Europese ontwikkelingen bieden. De scenario’s zijn voor iedereen te lezen op de RaboResearchsite op Rabobank.com. Natuurlijk komen hierbij ook de gevolgen van de Brexit en een eventuele Nexit aan de orde. Maar ook vragen zoals: Wat is de invloed van Europa op de rente? Moet u rekening houden met een nul-rente of een negatieve rente op uw spaarrekening? Wat zijn de renteverwachtingen van de Rabobank? Deze en nog veel meer vragen komen deze avond aan bod.
Naast zijn functie bij de Rabobank is Wim Bijzonder Hoogleraar Economische en Monetaire Politiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is verbonden aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, waar hij onder meer het vak geld- en bankwezen doceert. Meer informatie over de spreker vindt u op:

Over de spreker

Programma en aanmelden

19.30 uur: Inloop
20.00 uur: Welkom door Gerrit Wielink, directievoorzitter
20.15 uur: Na Brexit de Nexit? door Wim Boonstra
21.00 uur: Ruimte voor vragen
21.15 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje

Wij nodigen klanten van de Rabobank Noord Veluwe van harte uit voor deze avond.

U kunt zich hier aanmelden

Locatie

Veluvine
F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet

Nunspeet, 19-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail