Finaleavond Rabobank Clubkas Campagne

Finaleavond Rabobank Clubkas Campagne

Tijdens deze tweede editie van de Rabobank Clubkas Campagne werd € 120.000,-  verdeeld onder de 242 deelnemende verenigingen en stichtingen. Op dinsdagavond 26 maart was de feestelijke finaleavond in De Postwagen in Tolbert.

De Avond

Carlo Ezinga, directievoorzitter van de bank heette het ruim 300 koppige publiek welkom. Na een inspirerend verhaal van gastspreker Chris Zegers werd aansluitend de uitslag bekend gemaakt. Leden van Rabobank Noordenveld West Groningen hebben in februari hun stem uitgebracht op verenigingen die ze een warm hart toedragen. Uiteindelijk hebben 4.061 leden maar liefst 19.396 stemmen uitgebracht. Carlo Ezinga, directievoorzitter opent de avond en nodigt Chris Zegers uit om vanuit zijn ervaring als presentator en avonturier de verbinding te leggen naar het pionieren waar (bestuurders van) verenigingen voor staan.

De uitslag

Bij binnenkomst worden de cheques uitgereikt maar de enveloppen blijven gesloten totdat het moment wordt aangekondigd de enveloppe open te maken. Veel blije, enthousiaste, opgeluchte en ronduit super tevreden reacties vullen de zaal. Iedereen voelt zich winnaar!

De top 3

Op de 1e plaats is geëindigd Volksvermaken Roden met 343 stemmen en een bedrag van € 1.795,-. Op een mooie 2e plaats Vereniging  Volksvermaken Peize met 336 stemmen wat € 1.760,- oplevert en de 3e plaats voor Museum ’t Steenhuus Niebert. Zij kregen van de leden van de Rabobank 332 stemmen wat resulteert in een opbrengst van € 1.740,-.

Hier de volledige uitslag van de 242 deelnemende clubs

2020

In 2020 wordt er weer een campagne gehouden in een iets ander jasje. Houd hiervoor de website in de gaten.

Leek, 27-3-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn