Ledenfietstocht 2018

Ledenfietstocht 2018

Zaterdag 23 juni organiseren we speciaal voor onze leden een prachtige fietstocht. Dit keer starten we in Leek bij de Rabobank en bij Café Ensing in Peize.

De omgeving

De route voert u dit jaar o.a. door De Onlanden en het Leekstermeergebied. U fietst ongeveer 45 kilometer door dit schitterende (natuur)gebied. Onderweg kunt u op diverse locaties afstappen voor een bezoek aan o.a. Museum Nienoord in Leek, Molen Woldzigt in Roderwolde, Uitkijktoren Het Beeld in De Onlanden en de boerderij van de familie Smeenge in Lieveren. Daarnaast valt er veel te genieten in de prachtige natuur en dorpjes op de route.

Versnaperingen

U ontvangt een lunchpakket voor onderweg en u kunt gebruik maken van een aantal speciale aanbiedingen op de route.

Routebeschrijving

Alle aanbiedingen staan in de informatiefolder en routebeschrijving die u bij aanvang van de fietstocht ontvangt. Wij organiseren deze fietstocht samen met een aantal ondernemers in de regio en Toerfietsclub NOAD uit Peize.

Starten

U kiest uw startplaats en uw starttijd. De starttijden zijn tussen 09.30 en 11.00 uur bij de Rabobank Leek (parkeren op het evenemententerrein tegenover de Rabobank) en Café Ensing in Peize (parkeren op het evenemententerrein aan de Brinkweg). U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

Fiets u mee? Meld u dan snel aan want VOL=VOL

Inschrijfformulier

Leek, 25-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn