Samenwerken in Health Hub Roden

Samenwerking Rabobank en SNN in Health Hub Roden

Rabobank en Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) bundelen hun krachten in Health Hub Roden. Rutger Tichelaar (Rabobank Noordenveld West Groningen) en Sebastiaan Wesseling (SNN) op hun nieuwe werklocatie.

Samenwerken in de Health Hub

Health Hub Roden heeft als doel om de kwaliteit van leven te verbeteren dankzij innovatie. Hierin werken zij samen met ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Rabobank wil ondernemers laten groeien en sluit zich samen met SNN vanaf januari 2020 aan bij Health Hub Roden.

Elke 3e dinsdag van 10.30 - 16.00 uur

Iedere 3e dinsdag van de maand is Rutger Tichelaar, Accountmanager MKB Rabobank Noordenveld West Groningen, aanwezig in het kenniscentrum om vragen te beantwoorden over het starten van een onderneming, bedrijfsfinancieringen en verzekeringen. Vanuit SNN sluit projectmedewerker Sebastiaan Wesseling aan. Sebastiaan kan je alles vertellen over subsidiemogelijkheden voor het MKB. Wil jij een bedrijf starten of je bedrijfsactiviteiten uitbreiden en ben je benieuwd wat de Rabobank en SNN voor je kunnen betekenen? Kom dan de 3e dinsdag van de maand langs bij Health Hub Roden en ga geheel vrijblijvend in gesprek met Rutger en Sebastiaan. Zij zijn er van 10:30 tot 16:00 uur.

Ga naar de site van Health Hub Roden

Rutger Tichelaar

Accountmanager MKB Rabobank
+31 (0)6 83051209
rutger.tichelaar@rabobank.nl

Sebastiaan Wesseling

Projectmedewerker SNN
+31 (0)50 2068177
wesseling@snn.nl

Leek, 17-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn