Verbouw Rabobank Winsum

Rabobank

Op maandag 5 maart gaat de verbouwing van de Rabobank in Winsum van start. Tot halverwege april wordt er hard gewerkt om het kantoor klaar te maken voor de toekomst. Naast Rabobank is op dit moment Omnidots gehuisvest in het pand. Om het pand zo maximaal mogelijk te blijven benutten is een verbouw noodzakelijk.

Rabobank blijft in Winsum

Audrey Antuma-Koops, directievoorzitter, “Wij vinden het belangrijk om als Rabobank dichtbij te zijn en te blijven. Een vestiging in Winsum hoort daar bij. Een deel van het pand werd niet meer door Rabobank gebruikt. Naast Omnidots verwachten we binnenkort de Economic Board Groningen als mede huisgenoot te mogen verwelkomen. Door de verbouw maken we het pand duurzaam voor de toekomst.”

Open tijdens de verbouwing

Tijdens de verbouwing bent u van harte welkom. Het kantoor blijft open tijdens de normale openingstijden en de faciliteiten zoals de geld- en stortautomaat, maar ook de safeloketten zijn gewoon in gebruik. Ondernemers kunnen tijdens de verbouw gebruik blijven maken van de sealbagautomaat. Uiteraard levert een verbouwing enige overlast, we proberen dit voor u zo klein mogelijk te houden.

Klik hier voor de openingstijden

Leek, 1-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn