Word jij lid van de Jongerenraad?

Jongerenraad

Rabobank Noordenveld West Groningen zoekt enthousiaste en ondernemende jongeren tussen de 18 en 25 jaar voor de Jongerenraad. De raad is een klankbordgroep voor de bank. Op 21 november organiseren wij voor geïnteresseerden een infosessie. Kom jij ook?

Voor jouw toekomst

Wij zijn op zoek naar jongeren die zich willen inzetten als lid van de Jongerenraad. De Jongerenraad bestaat uit een groep jonge mensen met verschillende interesses die van elkaar leren en zelfstandig projecten (bijvoorbeeld evenementen) initiëren. Meedoen aan de jongerenraad heeft veel voordelen:

  • je doet bestuurlijke ervaring op, leert vergaderen, een mening vormen en discussiëren;
  • je krijgt een kijkje achter de schermen bij de bank en praat mee over Rabo thema’s;
  • het is goed voor jouw netwerk ;
  • het levert je misschien een stageplaats of baan op;
  • je doet kennis op die van pas komt in jouw loopbaan.

Waarom een Jongerenraad?

Een Jongerenraad past bij de Rabobank. De Rabobank wil het geluid van jongeren binnenhalen. Het geeft ons inzicht in wat jullie belangrijk vinden. Wij gaan graag met jullie in gesprek, want jullie zijn per slot van rekening de klanten en leden van de toekomst! We geven graag samen met jullie invulling aan ons jongerenbeleid.

Profiel

Woon, werk of studeer je in de omgeving van Rabobank Noordenveld West Groningen, bij voorkeur binnen de gemeenten De Marne, Winsum, Zuidhorn, Grootegast, Marum, Leek of Noordenveld of ben je klant van onze bank? Kom naar de infosessie op 21 november in de Rabobank aan de Tolberterstraat 41 in Leek, om kennis te maken. We beginnen om 17:30 uur met pizza, het duurt tot ongeveer 20:00 uur.

Meer weten en aanmelden

Kom je kennismaken? Meld je dan voor 17 november aan via businesssupport.nwg@rabobank.nl, dan kunnen wij zorgen dat er genoeg pizza is. Je ontvangt van ons een bevestiging. Wil je graag meer weten, bel dan met Manon Kroon via (06) 308 273 06.

Leek, 25-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn