50% korting op het miniMaster programma Ondernemers

miniMaster

Op 10 september 2018 start er wederom een inspirerende miniMaster Ondernemers in onze regio. Deelnemers kunnen 50 procent subsidie ontvangen door de voucherregeling MKB Fryslân. 

Samen werken aan groei

Als ondernemer sta je voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen gaan snel. Dit vraagt veel van je ondernemerschap. De miniMaster Ondernemers is samengesteld voor ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en het tijd vinden voor persoonlijke én zakelijke groei.

Wat kun je verwachten?

  • Acht inspirerende masterclasses verdeeld over een periode van vier maanden in de avonduren.
  • Praktische handvatten en nieuwe inzichten.
  • De kans om een bijzonder netwerk op te bouwen.
  • 50 procent korting met de MKB Voucherregeling.

De acht bijeenkomsten van de miniMaster Ondernemers zijn op de volgende data gepland. 10 en 24 september, 8 en 29 oktober, 12 en 26 november, 10 december en 7 januari.

Jouw investering

De eigen bijdrage voor de miniMaster Ondernemers bedraagt € 995,- per persoon. Met de MKB Voucherregeling profiteer je echter van 50 procent korting!

Meer informatie of aanmelden

Wil je meer informatie over de miniMaster Ondernemers, de MKB Voucherregeling of over de wijze van aanmelden? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan via onderstaande link of bel naar 0511-760 009.

secretariaat@keinof.nl

Damwâld, 11-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn