Bijeenkomst met Eef van Opdorp 'Van inzicht tot overzicht'

Eef

Op woensdag 4 oktober 2017 organiseert Rabobank Noordoost Friesland in Damwâld een bijeenkomst over budgetteren met Eef van Opdorp.

Over Eef van Opdorp

Eef van Opdorp is bekend van televisie. Zo hielp zij jarenlang mensen in het programma ‘Uitstel van Executie’, en werkt ze nu als financieel expert voor de SBS-programma’s 'Geld maakt gelukkig' en 'Hoeveel ben jij waard?' Ook schuift ze regelmatig aan bij Koffietijd. Naast haar televisiewerk is Eef trainer financiële educatie en geeft ze workshops en lezingen over slim omgaan met eigen geldzaken. Dit doet ze kordaat, met humor en in begrijpelijke taal. Ze zegt daarover: ‘ Niets is zo leuk als mensen te verrassen en aan het denken te zetten. Dat kan alleen als er interactie is, een open sfeer en ruimte voor humor’.

Meld u aan!

Wij nodigen u graag uit voor deze inspirerende bijeenkomst die plaatsvindt op woensdag 4 oktober 2017 in ons kantoor in Damwâld.  Het programma begint om 20:00 uur. De ontvangst is vanaf 19:30 uur. Stuur voor 24 september een mailtje met opgave van het aantal personen naar bijeenkomst.noordoostfriesland@rabobank.nl
Wij regelen een extra boot voor de terugreis van onze klanten naar Ameland en Schiermonnikoog.

Vol=vol!

Vragen?

Belt u ons dan gerust. Het telefoonnummer is (0511) 42 63 33.

Damwâld, 8-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn