Duurzaam Wonen

Een lagere energierekening, meer comfort en een woning die in waarde stijgt. Een duurzaam huis biedt huiseigenaren veel voordelen, maar ze ervaren de weg naar zonnepanelen en extra isolatie vaak als lang en ingewikkeld.

Start vandaag met besparen

Rabobank is een samenwerking gestart met het online platform GreenHome. Met de gratis HuisScan van GreenHome ziet u in twee minuten hoe u honderden euro's per jaar kunt besparen op uw energierekening.

Voorkom onnodig hoge maandlasten en start vandaag nog met besparen. Daarnaast vergemakkelijkt GreenHome het proces voor de huiseigenaar en helpt bij het vinden van de beste lokale vakspecialisten voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Wilt u zich aanmelden als duurzaam vakspecialist?

Zonnepanelen? Zon voor Friesland!

5.000 Friese woningen over laten stappen op hoge kwaliteit zonnepanelen voor een scherpe prijs via collectieve inkoop. Dat is het doel van Zon voor Friesland. Via een vrijblijvende inschrijving op de website van Zon voor Friesland kunt ook u de eerste stap zetten naar een fossielvrij Fryslân én een lagere energierekening.

Coöperatieve gedachte

Zon voor Friesland is een initiatief van zonne-energieleveranciers Tautus en enie.nl. In samenwerking met Culturele Hoofdstad 2018 en de Friese Rabobanken.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven