Informatiebijeenkomst Europese Privacy Wetgeving

Europese Privacy Wetgeving

De nieuwe Europese privacyregels zijn sinds 25 mei van dit jaar van toepassing. Van u als bestuurder van een vereniging of stichting wordt verwacht dat u aantoonbaar verantwoord omgaat met de persoonsgegevens, inclusief het beeldmateriaal van alle betrokkenen (leden, vrijwilligers en donateurs). Dit betekent dat u moet kunnen aantonen welke informatie u bewaart, met welk doel en hoe lang.

Informatiebijeenkomst

Wij merken dat er over de nieuwe privacyregels nog veel onduidelijkheden en vragen zijn. Rabobank Noordoost Friesland organiseert daarom in Damwâld een speciale bijeenkomst voor verenigingen en stichtingen over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Op woensdagavond 26 september neemt Mr. Douglas Mensink u op praktische wijze mee in de AVG en laat u zien wat u moet doen, onthouden en gaan regelen.

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld u dan aan voor 15 september 2018 via onderstaande link. Wilt u hierbij aangeven met hoeveel personen u komt?

Aanmelden 

Wanneer en waar?

Woensdag 26 september 2018 van 19:30 uur tot 22: 00 uur op het Rabobankkantoor aan de Haadwei 51a in DAMWALD.

Bij de bank is voor en achter het gebouw ruime parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

Wij regelen een extra boot voor de terugreis van onze klanten naar Ameland en Schiermonnikoog. Wilt u hiervan gebruik maken? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande link.

communicatie.noordoostfriesland@rabobank.nl

Damwâld, 23-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn