Nieuwbouwprojecten in de Noordoostpolder

Er lopen een aantal nieuwbouwprojecten in de Noordoostpolder. Door onze nauwe contacten met de gemeente, projectontwikkelaars en makelaars, zijn onze hypotheekadviseurs goed op hoogte van de ontwikkelingen en helpen je graag verder.

Ontwikkelingen in Emmeloord

Onder andere de nieuwbouwwijk Emmelhage zal verder uitgebreid worden. Deze wijk biedt ruim opgezette straten met veel groen in de buurt van de voorzieningen in Emmeloord. Dichterbij het centrum van Emmeloord worden ook verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Het Stadsbaken geeft een stedelijke invulling aan de voormalige Anker-Ketting-Boei locatie. En het Smedingplein krijgt een nieuwe uitstraling met een eigentijds appartementencomplex.

Vind hier meer informatie over de verschillende nieuwbouwprojecten in de Noordoostpolder en het actueel aanbod.

Meer informatie

Duurzaam bouwen

Ben je van plan een energiezuinige woning te kopen of te bouwen? Wij helpen je graag jouw duurzame woonkansen optimaal te benutten en duurzaam wonen voor iedereen mogelijk te maken. Onze gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs kunnen je hier alles over vertellen en geven je inzicht in financieringsoplossingen die passen bij jouw woonwensen, zoals het Rabo Groendepot, duurzaamheidskorting en een gratis GreenHome HuisScan.

Plannen om duurzaam te bouwen en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Check dan direct de HuisScan.

Start de HuisScan

Maak een afspraak voor een videogesprek

Wil je weten of het kopen van een nieuwbouwwoning voor jou mogelijk is? Onze adviseurs helpen je graag met het regelen van je hypotheek.

Bel naar (0527) 63 93 00 of maak een afspraak online en regel het samen.

Afspraak maken

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven