Rabo ClubSupport steunt clubs en verenigingen

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van de maatschappij. Ze verbinden mensen en spelen een belangrijke sociale rol, zorgen voor sociale netwerken en benutten talenten. Wij dragen het verenigingsleven in Noordoostpolder-Urk een warm hart toe en wij helpen al die clubs graag sterker te maken.

Samen verdelen we de winst

Tot en met 2018 deden wij dat met de Rabobank Clubkas Campagne. Vanaf 2019 gaan wij dat doen met Rabo ClubSupport. Hiermee willen we het lokale verenigingsleven ondersteunen met kennis, of netwerken én geld. Wat dit laatste betreft: wij investeren een deel van het geld in de vorm van ‘coöperatief dividend’ in de clubs in Noordoostpolder-Urk. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

In 2018 namen maar liefst 185 clubs deel aan deze campagne en werd in totaal € 100.000 verdeeld over de deelnemende clubs. Ook in 2019 verdelen we hetzelfde bedrag en jij, als lid, mag vervolgens middels jouw stem bepalen hoe we het geld over de deelnemende clubs gaan verdelen. Hoe meer stemmen jouw club krijgt, hoe hoger het bedrag is dat je club uiteindelijk ontvangt.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven