Rabobank in Emmeloord in de steigers!

Hypotheek inloopspreekuur

Rabobank Noordoostpolder- Urk staat letterlijk en figuurlijk in de steigers! Vanaf maandag 1 mei wordt ons hoofdkantoor in Emmeloord grondig verbouwd. Wij willen onze klanten nog beter van dienst zijn en daarvoor wordt met name de begane grond van ons kantoor aangepakt om nog klantvriendelijker te kunnen opereren. De verbouwing heeft als doel een open, transparante uitstraling, gericht op de toekomst. Als bank vinden wij het belangrijk dat wij zichtbaar en benaderbaar zijn. Wij willen dichtbij onze klanten staan en daar gaat ons nieuwe kantoor nog beter in faciliteren.

Eén ingang van de bank tijdens de verbouwing

Tijdens de verbouwing is er één ingang beschikbaar: aan de zijde van De Deel. De ingang aan de zuidzijde is gedurende de hele verbouwing niet beschikbaar.

Graag tot ziens!

Heeft u vragen over onze verbouwing? Loop gerust bij ons binnen, bel ons via (0527) 63 93 00 of stel uw vraag via Twitter of communicatie.noordoostpolder-urk@rabobank.nl.

Emmeloord, 18-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail