Rabobank in Emmeloord in de steigers!

Hypotheek inloopspreekuur

Rabobank Noordoostpolder- Urk staat letterlijk en figuurlijk in de steigers! Vanaf maandag 1 mei wordt ons hoofdkantoor in Emmeloord grondig verbouwd. Wij willen onze klanten nog beter van dienst zijn en daarvoor wordt met name de begane grond van ons kantoor aangepakt om nog klantvriendelijker te kunnen opereren. De verbouwing heeft als doel een open, transparante uitstraling, gericht op de toekomst. Als bank vinden wij het belangrijk dat wij zichtbaar en benaderbaar zijn. Wij willen dichtbij onze klanten staan en daar gaat ons nieuwe kantoor nog beter in faciliteren.

Wat gaat u merken van de verbouwing?

Voordat het zover is, moet er wel het nodige werk verzet worden. Wij doen onze uiterste best om overlast te beperken, maar u gaat ongetwijfeld ook iets van de verbouwing merken. In ieder geval in de periode van 1 tot en met 12 mei; dan zijn al onze apparaten buiten gebruik. U kunt dan geen geld en sealbags storten, geen gebruik maken van de geldautomaten, geen muntrollen afhalen en geen geldbestellingen ophalen.

Extra open: 29 april en 13 mei

Onze klanten kunnen op zaterdag 29 april en zaterdag 13 mei van 9.00 tot 14.00 uur, als extra service, terecht voor deze handelingen. Ook op zaterdag 13 mei willen we van 9.00 tot 14.00 uur open om onze klanten van dienst te zijn. Wij gaan er vanuit dat onze automaten op 13 mei weer beschikbaar zijn.

Waar kunt u terecht?

Tijdens de periode van 1 tot en met 12 mei kunt u voor geld en sealbags storten en muntrollen terecht op onze vestiging op Urk, Klifweg 12. Voor geld opnemen kunt u gebruik maken van de geldautomaat aan de Europalaan in Emmeloord. Ons kantoor is gedurende de verbouwing, die in ieder geval tot en met eind juli duurt, gewoon geopend! U kunt dus op uw vertrouwde adres terecht voor al uw financiële vragen en gesprekken. Tijdens de verbouwing is er één ingang voor ons kantoor; aan de zijde van De Deel. De ingang aan de zuidzijde is gedurende de verbouwing niet beschikbaar.

Graag tot ziens!

Heeft u vragen over onze verbouwing? Loop gerust bij ons binnen, bel ons via (0527) 63 93 00 of stel uw vraag via Twitter of communicatie.noordoostpolder-urk@rabobank.nl.

Emmeloord, 18-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail