Rabobank viert kidsfeest in de herfstvakantie

Familiedag

Samen dansen, gezellig film kijken of genieten van een theatervoorstelling: Rabobank Noordoostpolder-Urk nodigt hun jongste klanten uit voor deze activiteiten tijdens het kidsfeest in de herfstvakantie. 'We hebben feestelijke activiteiten op het programma staan en gaan er een leuke week van maken samen', vertelt directeur Jetze Kempenaar.

Een feestelijk programma voor de jongste klanten

Eerdere jaren vierde Rabobank een spaarfeest in de herfstvakantie, dit jaar wil de bank de week anders invullen. 'We maken er een feestelijk week van voor de jongste leden. Het spaarfeest maakt daarom dit jaar plaats voor het kidsfeest. Kinderen hoeven in de herfstvakantie niet meer met hun spaarpot naar de bank te komen, maar krijgen een persoonlijke uitnodiging voor één van de activiteiten. Daarnaast zijn ze van harte welkom bij de open dag op 21 oktober van het nieuwe kantoorpand in Emmeloord.' De activiteiten voor klanten van 2 tot 12 jaar uit de Noordoostpolder en Urk vinden plaats in Emmeloord.

Ook leuke kids activiteiten tijdens Open Dag 21 oktober

Rabobank Noordoostpolder-Urk nodigt iedereen uit om zaterdag 21 oktober een kijkje te nemen in de vernieuwde bank. Ontdek welke duurzame materialen gebruikt zijn bij de inrichting van het kantoor of bezichtig de nieuwe werkruimtes. Voor kinderen staat er deze dag een klimtoren en springkussen. Ook kunnen zij geschminkt worden en zijn er andere diverse activiteiten. De open dag start om tien uur en duurt tot vier uur.

Aanmelden

Kinderen van 2 en 3 jaar hebben een uitnodiging ontvangen voor Peuterdans, met de unieke code kunnen zij zich aanmelden via: www.peuterdans.dichtbijbank.nl 
Bekijk hier de uitnodiging voor Peuterdans

Kinderen van 4 t/m 7 jaar hebben een uitnodiging ontvangen voor de musical Hans & Grietje, met de unieke code kunnen zij zich aanmelden via: www.musical.dichtbijbank.nl. 
Bekijk hier de uitnodiging voor Hans & Grietje

Kinderen van 8 t/m 12 jaar hebben een uitnodiging ontvangen voor een bioscoopvoorstelling, met de unieke code kunnen zij zich aanmelden via www.bios.dichtbijbank.nl. 
Bekijk hier de uitnodiging voor Bioscoopvoorstelling

Emmeloord, 5-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn