Regel jouw hypotheek samen online

Ben je op zoek naar een koopwoning? Het kopen van jouw droomhuis kan gezien de huidige woningmarkt een hele uitdaging zijn. Belangrijk dus om vooraf te weten wat je financiële mogelijkheden zijn.

Financieel gezond leven en wonen

Een eigen woning is een belangrijke basis voor een financieel gezond leven. Door af te lossen op de hypotheek bouw je meestal een vermogen op. En op de lange termijn kan de waarde van je woning ook nog eens stijgen. Dat klinkt goed! Maar dan moet je eerst wel in de gelegenheid zijn om dat droomhuis te bemachtigen. Door de schaarste aan betaalbare woningen is het soms nodig om snel te beslissen. Het bedrag wat je maximaal kunt lenen voor je huis hangt af van verschillende factoren. Dit vraagt om een goede voorbereiding, zodat je vooraf weet of je jouw droomhuis ook kan kopen. En of je de maandlasten kunt betalen. Dat is zeker zo belangrijk om prettig te kunnen wonen én leven.

Beste online oriëntatie

Die goede voorbereiding kun je bij de Rabobank zelf gemakkelijk doen. Voor de vierde keer op rij zijn wij verkozen tot de beste partij voor een online oriëntatie op een hypotheek (WUA onderzoek oktober 2018). Met het Rabobank Hypotheekdossier, onze online rekentool, weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Je krijgt direct een volledig beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.

Bereken zelf alvast eenvoudig je mogelijkheden met het Rabobank Hypotheekdossier.

Samen je hypotheek online regelen

Heb je na het maken van een online hypotheekberekening behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dat kan! Het is prettig om persoonlijk geadviseerd te worden bij het maken van zo’n grote financiële keuze. Met Rabo Samen Online voor Hypotheken regel je jouw hypotheek online samen met een hypotheekadviseur die met je mee denkt. Van oriëntatie tot advies. Gewoon via jouw eigen computer of tablet, overal waar je online bent en wanneer jij wilt, ook buiten kantoortijden. Zo vind je de hypotheek die bij jou past, zonder dat je de deur uit hoeft.

Meer weten? Plan dan een afspraak voor een videogesprek.
Bel naar (0527) 63 93 00 of maak een afspraak online.

Duurzaam wonen

Er zitten veel voordelen aan een duurzaam huis. Het is dan ook niet de vraag óf we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Ben je van plan een energiezuinige woning te kopen? Of wil je jouw bestaande woning verduurzamen? Wij helpen je graag jouw duurzame woonkansen optimaal te benutten en duurzaam wonen voor iedereen mogelijk te maken. Onze gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs kunnen je hier alles over vertellen en geven je inzicht in financieringsoplossingen die passen bij jouw woonwensen, zoals het Rabo Groendepot, duurzaamheidskorting en een gratis HomeQgo HuisScan.

Nieuwsgierig geworden naar de opties om jouw huis te verduurzamen?

De woonlasten voor een duurzame woning zijn een stuk lager. Het wooncomfort is groter en vaak wordt een duurzame woning ook meer waard. Welke aanpak is dan geschikt voor jouw woning? GreenHome weet raad.

Nieuwbouwprojecten

Er lopen een aantal nieuwbouwprojecten in de Noordoostpolder. Door ons contact met de gemeente, projectontwikkelaars en makelaars zijn onze hypotheekadviseurs goed op hoogte van de ontwikkelingen en helpen je graag verder.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven